Ring til os:

7199 0508

Vil du vide hvad vi kan gøre dig? Tryk her

Udfyld felterne så ringer vi til dig

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Send

Overlad det til os, vores proces er klarog vi hjælper dig hele vejen igennem til målet er nået
Workshop

Ethvert projekt starter med en workshop. På workshoppen er det dig der er i centrum, her skal du fortælle os om dine ønsker og behov. Vi vil blot lytte og forstå.

Analyse

På baggrund af workshoppen analyserer vi dine ønsker. Her afdækker vi hvordan vi bedst, hurtigst og billigst dækker dine behov.

Projektplan og budget

Vi fremlægger nu vores løsning for dig, du kan nu læne dig tilbage og høre vores forslag til en løsning. Sammen med løsningen vil vi præsentere dig for en projektplan og et budget.

Wireframes

I nogle typer projekter kan vi vurdere at det er en fordel at lave wireframes, stregtegninger af skærmbilleder eller arbejdsgange. Hvis vi laver dem vil du altid have muligheder for indsigelser.

Programmering

Vi programmerer nu din løsning. Vi arbejder udfra agile arbejdsmetoder og er derfor altid hurtige til at tilpasse os hvis der skulle komme ændringer undervejs.

Test

Vi tester løsningen i sin helhed. Vi har løbende testet alle enkeltestående funktioner men sammenhængen testes endeligt igennem inden projektet sendes til test hos dig.

Implementering

Når alle tests er overstået skal projektet sættes i drift, også her vil vi meget gerne have en tæt dialog med dig for at planlægge det mest smertefrit. Vi tilpasser altid implementering individuelt efter dine ønsker.